Bereikbaarheid Klavervier | Noorderplassen

Zo centraal ligt Klavervier

Klavervier ligt in Noorderplassen-West, tussen het natuurgebied Lepelaarsplassen en stadsbos Pampushout. Door de locatie is Noorderplassen een van de mooiste wijken van Almere met het meeste water en het meeste bos. Almere Centrum is vanuit Klavervier goed bereikbaar. Snelwegen, OV, fietsroutes en wandelpaden, alles is binnen handbereik.

Auto, fiets of OV?

Auto

Nieuwbouw Almere Klavervier

Fiets

Nieuwbouw Almere Klavervier

OV

Nieuwbouw Almere Klavervier

Vanuit Klavervier ben je met de auto in 11 minuten op het station van Almere of bij Almere Centrum. Via de A6 en de A1 is het 30 minuten rijden naar Amsterdam. En via de A27 is het 40 minuten rijden naar Utrecht. Lelystad is ook binnen een half uur te bereiken via de A6.

Klavervier ligt in Noorderplassen-West en daardoor makkelijk te bereiken vanuit Almere. Met de fiets ben je in 13 minuten in het winkelcentrum Almere Centrum voor een terrasje of een dagje shoppen. Ook ben je in 13 minuten op het treinstation van Almere. Recreatief fietsen kan natuurlijk ook. Maak eens een tocht langs de Oostvaardersplassen. Een prachtige omgeving. In de app Komoot vind je allerlei mooie fietsroutes.

Geen rijbewijs? Geen probleem. Binnen 13 minuten fietsen of 11 minuten met de auto ben je bij het treinstation van Almere. Met de trein ben je al in 30 minuten op het station van Amsterdam. Ideaal! En andere steden zijn ook gemakkelijk te bereiken.

  Visie Klavervier | Noorderplassen
  Voorzieningen Klavervier | Noorderplassen