Afwerking woningen Klavervier

28 september '23

Heb je al een woning in Klavervier op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de woningen straks worden afgewerkt. We laten je het graag zien!

image alt

Inclusief Villeroy & Boch en Grohe badkamer

Alle woningen in Klavervier krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm.

Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, (dubbele) wastafel en spiegel. 

Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Bespreek dit dan met de kopersbegeleider en bekijk de alternatieven mogelijkheden bij Interkeramiek.

Om een beeld te geven van de ruimtes hebben we impressies laten maken van de badkamer van de levensloopwoningen en van de rijwoningen. Weten wat standaard in de badkamer zit? Bekijk de flyer van het woningtype van jouw voorkeur. 

Bekijk alles over de tegels
image alt

Keuken aanbieding Klavervier

Bij de woningen van Klavervier zit geen keuken in de prijs inbegrepen, wel is er voor de kopers van Klavervier een speciale keukenaanbieding opgesteld door Eigenhuis Keukens.

Een luxe keuken met Siemens apparatuur. Deze complete keukenaanbieding is inclusief spoelbak met RVS mengkraan en een koelvriescombinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat met wandschouwkap-afzuiging en vaatwasser. De keuken wordt uitgevoerd met Häcker keuken kasten met de Uno kunstof fiujnstructuur afwerking. Alle elementen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. 

Heb je andere wensen of wil je alles fysiek bekijken? Geen probleem! Eigenhuis Keukens ontvangt je graag in haar showroom in Amersfoort. Ook biedt Eigenhuis Keukens een ruim aanbod van absolute A-merken. De ervaren keukenadviseurs vertellen je graag meer over de nieuwste trends en helpen je met het samenstellen van jouw droomkeuken! 

 

Bekijk de keuken brochure
Woningaanbod Bekijk het woningaanbod
Planning Bekijk de planning