Bouwnummers en plattegronden Klavervier fase 2 live

19 januari '24

We hebben een volgende stap gezet in het nieuwbouwproject Klavervier in Almere. Bekijk vanaf nu de bouwnummers van de woningen inclusief geïllustreerde plattegronden. Staat jouw favoriete woning er tussen?

image alt

Kenmerken per woningtype

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Alle kenmerken staan overzichtelijk weergegeven per bouwnummer. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en het aantal slaapkamers. Verder kan je alvast de indeling per bouwnummer inzien door de geïllustreerde plattegronden. Alle woningen in Klavervier fase 2 beschikken over een tuin. Wordt het de hoekwoning aan het water of toch de levensloopwoning? Neem rustig de tijd om de bouwnummers met elkaar te vergelijken. Zo weet je dat je straks de goede keuze maakt.

Bekijk alle bouwnummers
image alt

Favorieten op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Heb je al een favoriete woning? Kies uit 39 woningen