Bouwnummers met geïllustreerde plattegronden Klavervier fase 1 live!

14 september '23

Alle 37 bouwnummers van Klavervier fase 1 staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Zo ben je vast goed voorbereid op de start verkoop. PRIMEUR: de start verkoop staat voorlopig gepland voor oktober dit jaar (exacte datum volgt nog).

Stap verder

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat.

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De plattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast ingekleurd en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt onder bijvoorbeeld 1 parkeerplaats op eigen terrein. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match. Bekijk je de kaart liever in 3D? Ga dan naar de pagina Woningen en bekijk Klavervier in vogelvlucht, ook hier kun je op de woningen klikken in de kaart om naar jouw favoriete woning te gaan. 

Een woning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk? Lees hier alle stappen
  Bekijk het woningaanbod