Definitieve prijzen Klavervier fase 2

13 februari '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Klavervier fase 2, dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woning met je maar nu zijn ze definitief vastgesteld. Ga kijken of jouw favoriete woning past binnen je budget en regel nu een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Klavervier zijn inclusief sanitair en tegelwerk. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een sedumdak, vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 39 woningen van Klavervier fase 2 start zoals eerder gedeeld op 27 februari om 15:00 uur. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoopsprocedure op de pagina Woning kopen. Heb je je oog laten vallen op een woning in Klavervier? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze woning te bemachtigen. Op de pagina Toewijzing hoe er wordt toegewezen en hoe jij zelf mee kans kan maken tijdens deze periode.

  Financiële check
  Bekijk het woningaanbod