Even voorstellen… jouw kopersbegeleiders

6 november '23

Wij zijn Renée Mallekoote en Rolf Kramer, jullie kopersbegeleiders. Wij begeleiden jullie vanaf de koop van je nieuwbouwwoning tot aan de oplevering. Wij zijn werkzaam bij KramerKraakman, een adviesbureau in vastgoed, met een ruime ervaring in het begeleiden van kopers van nieuwbouwprojecten. Tijdens het hele traject kun je met al je vragen bij ons terecht. Wij zijn daarmee de partij tussen jullie en de aannemer.

Kopersbegeleider Klavervier
Kopersbegeleider Klavervier

Jouw wensenlijst bespreken

Zodra de overeenkomst door alle partijen is ondertekend, nemen wij contact met je op. In een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor in Lelystad of online via Teams bespreken we alle mogelijkheden voor jullie woning. Voordat je bij ons op gesprek komt, is het handig om alvast goed na te denken over jullie wensen met de woning. Neem de optielijst vast goed door en noteer eventuele vragen. Wanneer je wensen hebt die niet op de standaard optielijst staan, is het handig om van tevoren alvast een schetsje te sturen. Zo kunnen wij alvast beoordelen of jullie wensen haalbaar zijn.

Procedure meer- en minderwerk
image alt

Online portaal

Alle verdere communicatie gebeurt zoveel mogelijk via ons online portaal, uwwoning.kramerkraakman.nl. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar. Via het portaal kunnen jullie ook alle wensen aan ons kenbaar maken. Dit moet doorgegeven worden voor de vastgestelde deadlines. Voor de casco opties en indelingswijzigingen geldt de deadline van 15 december 2023. De overige opties moeten worden doorgegeven voor 1 februari 2024. Zodra al jullie wensen bekend zijn, werken wij dit uit op tekening en in een opdrachtbevestiging. Deze krijg je ter controle toegestuurd via het portaal. Indien alles akkoord is, kun je de stukken digitaal ondertekenen en zetten wij deze door naar de aannemer.

We wensen jullie een mooie bouwtijd toe!

Tijdens het bouwtraject zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen op de bouw. Dit doen we door het versturen van nieuwsbrieven en door het organiseren van een aantal kijkdagen.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wanneer gebeurt wat? Planning Klavervier