Goed nieuws voor de kopers van Klavervier fase 1

30 mei '24

We hebben goed nieuws voor de kopers van een woning van Klavervier fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer wordt de bouw opgestart?

De verwachting is dat de aannemer 10 juni 2024 start met de (bouw)werkzaamheden. Tot die tijd is Olde Rikkert Bouw B.V. druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw. De kopersbegeleider van Olde Rikkert Bouw B.V. informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Klavervier fase 1 mede namens Olde Rikkert Bouw B.V. een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Heb jij een vraag? Neem contact op
Blijf op de hoogte Nieuwsoverzicht