Klavervier fase 2 | 2024 in verkoop

15 december '23

In Klavervier, een nieuwe en groene woonbuurt in de water- en bosrijke wijk Noorderplassen in Almere, komen 76 nieuwbouwwoningen, waarvan 37 woningen in fase 1. Deze zijn inmiddels bijna allemaal verkocht of onder optie. In fase 2 bestaat het aanbod uit 39 woningen en deze zal in 2024 in verkoop gaan.

Klavervier fase 2 Almere

Ontdek Klavervier fase 2

Door de rij- en hoekwoningen én levensbestendige woningen is het een wijk voor jong en oud: starters, jonge koppels, gezinnen of senioren. De architectuur is perfect afgestemd op de groene omgeving met verschillende gevels van steen en hout, gezellige houten veranda’s en erkers. De wijk is ruim en groen opgezet en de woningen hebben grote tuinen en vanuit je tuin heb je altijd uitzicht op het bos! Op de woningen pagina zijn de verschillende woningtypes te zien met plattegronden en enkele impressies. Hier wonen? Bekijk de woningtypes en schrijf je in!

Bekijk de woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypes je aan en wil je op de hoogte blijven. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is waaronder de start verkoopdatum.

Ik heb een vraag! Contact
Meld je nu aan Naar woningaanbod