Maak kennis met de makelaars van Klavervier

28 juli '23

De voorbereidingen voor Klavervier zijn in volle gang. In Noorderplassen-West ontstaat een nieuwe wijk op een idyllische plek tussen de bomen en dicht bij het water. De eerste fase van Klavervier zal bestaan uit 37 koopwoningen, waarvan 29 rij- en 8 levensloopbestendige woningen. Wij stellen je graag voor aan de makelaars van dit project. Van der Linden Groep begeleid jou straks richting een succesvolle aankoop.

image alt

De makelaars van Van der Linden voor Klavervier

De makelaars van Van der Linden Groep kennen de locatie en omgeving van de toekomstige nieuwbouwwijk als geen ander. Het veelzijdige makelaarsteam biedt een perfecte balans tussen ervaring en expertise, en tegelijkertijd bruisend enthousiasme en dynamiek. In een snel veranderende Almeerse huizenmarkt is dit van onschatbare waarde. Sinds 1984 heeft Van der Linden Groep zich als pioniers een schat aan kennis opgebouwd over Almere. Deze diepgaande kennis stelt de makelaars van Klavervier in staat om jou optimaal te begeleiden en alle ins en outs van het gebied met je te delen.

Maar dat is niet alles; Van der Linden Groep is ook gekozen als makelaar voor Klavervier door hun klantgerichte aanpak die wordt beloond met een indrukwekkende klantbeoordeling van 9+. Ben jij klaar om jouw droomwoning in Klavervier te vinden? Dan kan jij straks er voor kiezen om je woning volledig online te kopen of je maakt een afspraak met één van de nieuwbouw makelaars van Van der Linden Groep Almere.

image alt

Begeleiding in het koopproces

Kandidaat-kopers kunnen straks met alle vragen terecht bij zowel Francien en Madeleine van Van der Linden Groep.

Madeleine: "Almere is een heerlijke stad om te wonen en je kinderen te laten opgroeien, met genoeg goede scholen, sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden, maar zeker ook de goede bereikbaarheid met de auto, bus en trein. Ruim 25 jaar ben ik (Nieuwbouw) makelaar in Almere en heb zodoende al veel nieuwbouwwoningen verkocht in verschillende wijken van Almere Stad, Poort, Buiten en Haven. Het is zo prachtig om te zien hoe de stad groeit en hoe groen alle nieuwbouwwijken worden na een paar jaar."

Francien: "In de 16 jaar werkzaam als nieuwbouw makelaar bij Van der Linden heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar hun ultieme woongeluk. En woongeluk is zeker te vinden in Klavervier. De wijk Noorderplassen-West waar Klavervier zich bevindt in ligt midden in het groen. Wie wil dat nou niet, wonen in het groen met een scala aan stadse voorzieningen binnen hand bereik."

Wil jij je alvast wat meer verdiepen in het koopproces? Bekijk dan de pagina ‘Woning kopen’, waarin het stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Woning kopen
  Contact
  Actueel aanbod