Nieuw woningaanbod in Noorderplassen

12 juli '23

In Klavervier, een nieuwe en groene woonbuurt in de water- en bosrijke wijk Noorderplassen in Almere, komen ongeveer 76 luxere rijwoningen, variërend in grootte van 107 tot 130 m2, waarvan 37 woningen in fase 1. 

image alt

Woningen Klavervier

Door de rij- en hoekwoningen én levensbestendige woningen is het een wijk voor jong en oud: starters, jonge koppels, gezinnen of senioren. De architectuur is perfect afgestemd op de groene omgeving met verschillende gevels van steen en hout, gezellige houten veranda’s en erkers. De wijk is ruim en groen opgezet en de woningen hebben grote tuinen en vanuit je tuin heb je altijd uitzicht op het bos! Op de woningen pagina zijn de verschillende woningtypes te zien met concept plattegronden en schetsen van de architect. Hier wonen? Bekijk de woningtypes en schrijf je in, denk er aan dat jij je aanmelding wel bevestigd!

Woningaanbod

Op de hoogte blijven?

Wil jij straks ook eigenaar worden van zo'n heerlijk comfortabele woning omgeven door groen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom 'Wonen in Klavervier'.

Contact Ik heb een vraag!
Woningaanbod Welke woning is jouw favoriet?