Verkoop Klavervier fase 2 gestart

27 februari '24

De verkoop van Klavervier fase 2 is gestart. Schrijf je nu online in voor jouw favoriete woning. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Naar woningaanbod
image alt

Geef nu je voorkeuren door

Wil jij graag wonen in Klavervier fase 2? Geef bij het woningaanbod online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen. Daar vind je nu alle benodigde informatie om je keuze te kunnen maken zoals bijvoorbeeld de plattegronden, de optietekeningen, de meer- en minderwerkopties en de juridische documenten.

Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 4 maart 17:00 uur. Op dinsdag 5 maart krijg je via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Wil je meer weten over de toewijzing? Lees hier alles over het kopen van een woning en de toewijzingsprocedure.

image alt

Inloop bij Makelaar Van der Linden Almere

Kom vanavond langs tijdens de inloopuren bij Makelaar Van der Linden Almere. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig om jouw voorkeuren door te geven? Het verkoopteam is dan aanwezig om je hierbij te helpen. Uiteraard wordt er voor koffie en thee gezorgd. Zien we je dan?

Makelaar Van der Linden Almere
Datum: dinsdag 27 februari 2024
Vrije inloop: 18:00 - 20:00 uur
Adres: Randstad 23-01, 1314 BN Almere

Wonen in Almere Klavervier fase 2
Lees hier meer over Toewijzingsprocedure