Hoekwoning #024

€ 490.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ja, dit is hem: Jouw droomwoning! De luxe en moderne hoekwoning met bouwnummer 024 heeft veel details in de gevel, zoals gemêleerd metselwerk, hoge raampartijen en houten accenten. Jouw lekker grote tuin op het zuidwesten sluit naadloos aan op de omliggende bosrijke omgeving. Tijdens een vroege ochtendwandeling kom je daar misschien wel oog in oog te staan met een hertenfamilie. Wat een fantastische plek!


Verkocht

Hoekwoning #024

€ 490.000
ca. 116 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 132 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.