Hoekwoning #069

€ 520.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Grenzend aan het groen vind je bouwnummer 069. Een prachtige hoekwoning in Klavervier die opgaat in de omgeving en ook nog eens lekker ruim is. Want met een leefkeuken met zijerker, 3 slaapkamers en genoeg bergruimte woon je hier straks heerlijk. De tuin op het noordwesten heeft genoeg ruimte en de auto parkeer je op je eigen plekje. Klinkt dit als een woning voor jou?

Verkocht

Hoekwoning #069

€ 520.000
ca. 127 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 75 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.