Levensloop tussenwoning #074

€ 472.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een levensloopbestendige tussenwoning is het antwoord op alle vragen! Hier vind je namelijk de keuken, woon-, bad- en slaapkamer op de begane grond. En nog beter: bouwnummer 074 is voorzien van een ruime tuin op het noordwesten en ligt prachtig in het groen. Je woont hier heerlijk als de kinderen het huis uit zijn, maar je wel af en toe een (klein) logeetje wil ontvangen.

Verkocht

Levensloop tussenwoning #074

€ 472.500
ca. 99 m2
3 kamers
Stadsverwarming
ca. 79 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.