Levensloopwoning Special

v.a. € 585.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De levensloopbestendige Special is nét even anders dan de andere 6 levensloopbestendige woningen in Klavervier fase 1. Ook deze woningen hebben naast de woonkamer en de keuken, de badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond. Echter heeft de extra ruime Special ook nog een bovenverdieping waar je nog eens 2 slaapkamers aantreft. Ideaal als de familie wil blijven slapen na een gezellig etentje! Vanaf de eerste verdieping kijk je door de hoge raampartijen heerlijk uit over het groen. Hier geniet je optimaal van het buitenleven. Van je eigen ruime tuin tot aan de vele wandelpaden en fietsroutes in de directe omgeving. Maar dan natuurlijk wel met de voorzieningen van Almere centrum en de Randstad om de hoek.


Verkocht

Levensloopwoning Special

v.a.
€ 585.000
ca. 142 m2
5 kamers
Stadsverwarming
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.