Levensloopwoning Special #034

€ 585.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De levensloopwoning Special is, zoals de naam al zegt, speciaal. Ook bouwnummer 034 heeft net als de andere levensloopbestendige woningen naast de woonkamer en de keuken, de badkamer met 2e toilet en 2 slaapkamers op de begane grond. Echter heeft de extra ruime Special ook nog een bovenverdieping. Ook de vrije ligging aan het eind van dit gezellige blokje van 4 levensloopbestendige woningen is uniek. Deze Special met de achtertuin op het noordoosten, is bijna letterlijk aan iedere zijde omringd door groen. Houten details, riante overstekken aan voor- en achterzijde en het metselwerk in zachte natuurlijke tinten geven deze woning een stijlvolle, luxe en ontspannen uitstraling. De elektrische fietsen stal je eenvoudig in de inpandige berging, en voor de auto is meer dan voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein. Wat een comfort!


Verkocht

Levensloopwoning Special #034

€ 585.000
ca. 142 m2
5 kamers
Stadsverwarming
ca. 89 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.