Tussenwoning

v.a. € 445.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In de eerste fase van Klavervier komen in totaal 37 woningen, waaronder 17 tussenwoningen. Met prachtige contrasterende houten details, hoge ramen en gemêleerd metselwerk zijn deze tussenwoningen helemaal van nu en passen perfect bij de groene omgeving. Voor de berging komen standaard vaste zitjes en bloembakken. Een ideale plek om fijn in de zon te zitten terwijl je een oogje in het zeil houdt op je kind dat op straat speelt. Vanuit je ruime tuin heb je altijd uitzicht op het bos, misschien spot je daar in de vroege ochtend zelfs wel een ree! Je woont hier midden in het groen, ontspannen en in alle rust, toch ben je zo in het centrum van Almere met alle voorzieningen die je nodig hebt.


Verkocht

Tussenwoning

v.a.
€ 445.000
ca. 109 - 127 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.