Tussenwoning #030

€ 465.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De contrasterende houten details, hoge ramen en het gemêleerde metselwerk geven bouwnummer 030 haar eigentijdse, luxe karakter. Voor de berging komen standaard vaste zitjes met fleurige bloembakken. Hier zit je even lekker in het zonnetje terwijl de kids op straat een spelletje Kubb spelen met hun vriendjes. Maar ook in de op het zuidwesten georiënteerde achtertuin is het genieten van de buitenruimte rond je woning. Deze sluit naadloos aan op de groene, bosrijke omgeving waar je in de vroege ochtend zelfs een groep hertjes kunt spotten!


Verkocht

Tussenwoning #030

€ 465.000
ca. 116 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 88 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.