Tussenwoning #041

€ 453.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 041 ziet er wel heel knus uit, maar is juist lekker ruim. De houten geveldetails en gezellige pergola geven deze woning net dat beetje extra en de hoge ramen zorgen voor lekker veel licht. ‘s Zomers zit je heerlijk in de tuin op het zuiden of op het zitje voor de berging als de kinderen buiten spelen. Heb je ook gezien dat je de auto lekker op je eigen parkeerplaats kunt parkeren? Dat is luxe!

Verkocht

Tussenwoning #041

€ 453.000
ca. 109 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 47 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.