Tussenwoning #051

€ 447.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Zoek jij een nieuwbouwwoning in een sfeervolle buurt? Eén waar je naast de gezellige sfeer ook van veel groen geniet? Dan is bouwnummer 051 in Klavervier iets voor jou. Deze tussenwoning beschikt over 3 slaapkamers, een privé-parkeerplaats en een tuin op het noordoosten, voorzien van een berging. Ja, dit is ‘m!

Verkocht

Tussenwoning #051

€ 447.000
ca. 109 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 42 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.