Hoekwoning #001

€ 500.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Is de hoekwoning met bouwnummer 001 jouw favoriet? De vele details in de gevel, waarbij een gemeleerd metselwerk gecombineerd wordt met hout, geven deze hoekwoning in Klavervier een moderne en luxe uitstraling. Hoge ramen zorgen voor lekker veel lichtinval en aansluiting op de prachtige groene omgeving. De erker in de zijgevel geeft deze woning net dat beetje extra. Vanuit je tuin op het noordwesten heb je altijd uitzicht op het bos, misschien spot je daar in de vroege ochtend zelfs wel een ree!

Verkocht

Hoekwoning #001

€ 500.000
ca. 120 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 131 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.