Hoekwoning #018

€ 505.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Gaat jouw voorkeur uit naar de hoekwoning met bouwnummer 018? De vele details in de gevel, waarbij een gemêleerd metselwerk gecombineerd wordt met hout, geven deze hoekwoning in Klavervier haar moderne en luxe karakter. Hoge ramen zorgen voor lekker veel lichtinval en aansluiting op de prachtige groene omgeving. Vanuit de ruime tuin op het noordoosten heb je altijd uitzicht op de bosrijke omgeving. Misschien sta je daar in de vroege ochtend zelfs wel oog in oog met een hertje!


Verkocht

Hoekwoning #018

€ 505.000
ca. 123 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 113 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.