Hoekwoning #028

€ 515.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heb je de contrasterende details in de gevel van de hoekwoning met bouwnummer 028 al gezien? Gemêleerd metselwerk in combinatie met houten accenten en hoge raampartijen, geven deze hoekwoning in Klavervier een modern en luxe karakter. Ontspannen in de zon of met een goed boek om de schaduw? In de ruime tuin op het zuidwesten heb je jouw favoriete stek snel gevonden. Stap je de deur uit, dan loop je zo de bosrijke omgeving in. Tijdens een vroege ochtendwandeling kom je daar misschien wel oog in oog te staan met een hertenfamilie. Wat een prachtige plek om thuis te zijn!


Verkocht

Hoekwoning #028

€ 515.000
ca. 123 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 121 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.