Hoekwoning

€ 483.000 - € 520.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De vele details in de gevel, waarbij een gemêleerd metselwerk gecombineerd wordt met hout, geven de eerste 12 hoekwoningen in Klavervier een moderne en luxe uitstraling. Hoge ramen zorgen voor lekker veel lichtinval en aansluiting op de prachtige groene omgeving. Ga jij voor zo’n stijlvolle houten veranda of spreekt een erker je juist meer aan? Welke hoekwoning je ook kiest, vanuit je ruime tuin heb je altijd uitzicht op het bos, misschien spot je daar in de vroege ochtend zelfs wel een ree! Je woont hier ontspannen midden in het groen, met de voorzieningen van Almere centrum om de hoek. Bovendien sta je met zo’n 25 minuten in Amsterdam. Staat jouw droomhuis hier in Klavervier?


Verkocht

Hoekwoning

€ 483.000 - € 520.000
ca. 116 - 127 m2
4 kamers
Stadsverwarming
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven
image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.