Hoekwoning #047

€ 515.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een gemêleerde gevel, houten details en een fijne groene omgeving. Dat is bouwnummer 047. Deze karakteristieke hoekwoning heeft voldoende woonoppervlakte voor het hele gezin, hoge ramen en een fijne tuin op het zuidoosten. Of te wel, heel veel sfeer met het comfort van nieuwbouw. Heb je ook je eigen parkeerplek gezien? Dat is nooit meer zoeken naar een plekje.

Verkocht

Hoekwoning #047

€ 515.000
ca. 123 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 59 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.