Hoekwoning #058

€ 510.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van bouwnummer 058? Goede keuze, want de prachtige veranda aan de zijgevel geeft deze hoekwoning nét dat beetje extra. Daarnaast zorgen contrasterende accenten van gemêleerd metselwerk en hout in de gevel, voor een moderne en luxe uitstraling. Hoge ramen zorgen voor fijne lichtinval en uitzicht op de prachtige groene omgeving en royale tuin op het zuidoosten. De eigen parkeerplaats is toch wel de kers op de taart. 

Verkocht

Hoekwoning #058

€ 510.000
ca. 123 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 65 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.