Tussenwoning #012

€ 495.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een duurzame tussenwoning met een eigentijdse en luxe uitstraling? Bekijk dan deze woning met bouwnummer 012 in Klavervier eens. De tussenwoning dankt haar karakter aan de contrasterende houten details, hoge ramen en het gemêleerde metselwerk. Voor de berging komen standaard vaste zitjes en bloembakken. De uitgelezen plek om fijn in even een praatje met de buren te maken. Vanuit je tuin op het zuidoosten kijk je uit op de bosrijke omgeving. Tijdens een wandeling in de vroege ochtend kom je daar misschien wel oog in oog met een ree te staan. Wat een fantastische plek om te wonen!


Verkocht

Tussenwoning #012

€ 495.000
ca. 123 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 84 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 1 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 60 cm of 15 x 15 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een bad, douche, dubbele wastafel en spiegel.  Lees hier meer.