Tussenwoning #039

€ 455.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Bouwnummer 039 staat misschien wel in het gezelligste woonblokje van Klavervier. Contrasterende houten details, hoge ramen en gemêleerd metselwerk maken deze duurzame tussenwoning helemaal van nu. Vanuit je tuin op het zuiden geniet je de hele dag van de zon en op de standaard zitjes die voor de berging en bloembakken komen, zit je ook al zo lekker buiten. Heb je trouwens ook je eigen parkeerplaats gezien? 

Verkocht

Tussenwoning #039

€ 455.000
ca. 109 m2
4 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 55 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Klavervier. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

image alt

Inclusief sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Klavervier fase 2 krijgen een complete badkamer en toilet. Zo worden de vloeren van het toilet en de badkamer standaard betegeld met standaard vloertegels van 30 x 30 cm. Je kunt voor de vloer- en accenttegels kiezen uit 3 verschillende kleuren. De wanden van het toilet en de badkamer worden standaard betegeld met witte wandtegels in glans of mat met een afmeting van 20 x 25 cm. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. Zo vind je in de toiletruimte een hangend toilet en een fonteintje. De badkamer wordt standaard uitgerust met een douche, wastafel en spiegel.